Een welgemeende dankjewel.
Provincie Antwerpen Leert … daar zijn we trots op én jij was een erg belangrijke schakel ! Dankjewel ! Omdat we het echt menen, serveren we op 22 november 2023 graag een ontbijt voor jullie. Eentje met inspirerende voorbeelden, sprekers, een tentoonstelling én een award.

Schuif je graag aan ? Reserveer je stoeltje dan snel want de plaatsen zijn beperkt.

Schrijf in!

Waar?

Provinciehuis, Antwerpen

Voor wie?

Coördinatoren van zomerscholen binnen de provincie Antwerpen

Programma

9u – 10u: Interactief barista uurtje + ontbijt aangeboden door de provincie Antwerpen.

Terwijl barista Sam Verheyen uw koffie bereidt, ontleedt hij de verschillende aspecten van uw koffie. We schuimen samen de zee af van het zwarte goud en leren enkele leuke melkwaardige feitjes.

10u – 11u: IEDEREEN NatuurTalent: lezing door Aline van NatuurTalent

NatuurTalent is een buitenproject waarbij kleine en grote mensen de kans krijgen om zichzelf en hun talenten te ontdekken. Onze dieren en speelweides op de boerderij vormen het hart van onze organisatie en zijn een ware ontdekkingstocht van talenthoeken met aandacht voor muziek, crea, beweging, ontdek, rust, drama, kook, denk en techniek waarbij we tijd, aandacht, verwondering en vrijheid als uitgangspunten gebruiken.
Door de rijke leeromgeving in combinatie met de onuitputtelijkheid van de natuur leren de kinderen probleemoplossend denken, samenwerken en hun creativiteit in alle vormen aan te spreken. Betekenisvol spelen, democratisch begeleiden, talentontwikkeling, natuureducatie, risicovol spel en inclusie-activiteiten zijn vaste zuilen binnen ons concept. Tijdens de lezing geef ik tips hoe dit concept toe te passen is binnen de zomerschool.

11u – 12u: Opening tentoonstelling postkaartjes en uitreiken award

We sluiten af met de officiële opening van onze tentoonstelling. De inspirerende postkaarten waarbij heel wat lokale besturen meewerkten zullen tentoongesteld worden in het provinciehuis. Daarnaast reiken we onze zomerschoolaward uit. Wie weet neem jij hem mee naar huis!

Inschrijven

Schrijf je in voor deze bedankdag op 22 november 2023.

Spring naar de inhoud